Παράταση Προγράμματος Ανακύκλωσης Συσκευών και Αξεσουάρ σε συνεργασία με Vodafone, έως 27 Απριλίου

Γενική Εφορεία
Date Issues: 29/03/2024
Nb: 34 / 2024


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης 81 / 2023, σας γνωρίζουμε ότι το βραβευμένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνωνκαι Αξεσουάρπου υλοποιεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με τη Vodafone θαπαραταθεί και ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του ορίζεται η 27ηΑπριλίου 2024.
 
Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα 15 ΠροσκοπικάΣυστήματα που θα έχουν συγκεντρώσει και παραδώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα σεκινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, θα κερδίσουν όπως κάθε χρόνο ένα χρήσιμο δώρο!Φέτος, το Σύστημα που θα έρθει πρώτο στην κατάταξη θα κερδίσει ένα drone DJI Mini 2 SE και τα υπόλοιπα 14Συστήματα θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή 200€ από το Προσκοπικό Πρατήριο, για υλικά και είδη πλην της ΠροσκοπικήςΣτολής.
 
Διαδικασία συμμετοχής (ισχύειη ίδια):
 
-   Συγκεντρώνετε όσα περισσότερα αξεσουάρκινητών τηλεφώνων (κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, μπαταρίες κινητών τηλεφώνων,hands free, tablets, καλώδια, θήκες, προσόψεις κ.λπ.).
-   Μέχρι την 27.04.2024, τα πηγαίνετε στο πλησιέστεροκατάστημα Vodafone (δείτε εδώ ποιο είναι δίπλα σας).
-   Σε συνεργασία με τον Υπεύθυνοκαταστήματος πραγματοποιήστε την καταμέτρηση των αξεσουάρ και συσκευών,συμπληρώνεται και σφραγίζεται το σχετικό έντυπο.
-   Αποστέλλετε μέχρι την 27.04.2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] τοπαραπάνω συμπληρωμένο έντυπο, μαζί με μία φωτογραφία που αποτυπώνει τον κάδοανακύκλωσης γεμάτο, μαζί με μέλη του Συστήματος.
 
Στόχος του προγράμματος είναι νασυλλέξουμε όσες περισσότερες συσκευές και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας μπορούμε,με σκοπό την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση των υλικών από τα οποία είναικατασκευασμένα.
 
Θυμίζουμε ότι από το 2008 μέχρι σήμερα,οι Έλληνες Πρόσκοποι έχουν ανακυκλώσει περισσότερες από 95.000 συσκευέςκινητών και αξεσουάρ μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης, αριθμός ρεκόρ γιααντίστοιχα προγράμματα. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και να τομοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα: https://youtu.be/n2PeInHWBp0
 
Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για τοπρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sep.org.gr/vodafoneή επικοινωνήστε με τον Βοηθό Γενικό Έφορο Γ.Ε./Σ.Ε.Π. Κωνσταντίνο Εφραιμίδη (6945290509ή [email protected]).
 
Καλούμε λοιπόν και φέτος όλα ταΠροσκοπικά Συστήματα να συνεχίσουμε να κάνουμε τον Νόμο μας πράξη,συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό στόχο: την προστασία της φύσης!






Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 34_2024.pdf
ΑΝ.34_VF_ΚΑΡΤΕΛΑ_2024.jpg