Παράταση Προγράμματος Ανακύκλωσης Συσκευών και Αξεσουάρ σε συνεργασία με Vodafone, έως 27 Απριλίου

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 29/03/2024
A/A: 34 / 2024

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης 81 / 2023, σας γνωρίζουμε ότι το βραβευμένο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ που υλοποιεί το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σε συνεργασία με τη Vodafone θα παραταθεί και ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του ορίζεται η 27ηΑπριλίου 2024.
 
Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα 15 Προσκοπικά Συστήματα που θα έχουν συγκεντρώσει και παραδώσει τη μεγαλύτερη ποσότητα σε κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ, θα κερδίσουν όπως κάθε χρόνο ένα χρήσιμο δώρο!Φέτος, το Σύστημα που θα έρθει πρώτο στην κατάταξη θα κερδίσει ένα drone DJI Mini 2 SE και τα υπόλοιπα 14Συστήματα θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή 200€ από το Προσκοπικό Πρατήριο, για υλικά και είδη πλην της Προσκοπικής Στολής.
 
Διαδικασία συμμετοχής (ισχύει η ίδια):
 
-   Συγκεντρώνετε όσα περισσότερα αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων (κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, μπαταρίες κινητών τηλεφώνων,hands free, tablets, καλώδια, θήκες, προσόψεις κ.λπ.).
-   Μέχρι την 27.04.2024, τα πηγαίνετε στο πλησιέστερο κατάστημα Vodafone (δείτε εδώ ποιο είναι δίπλα σας).
-   Σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο καταστήματος πραγματοποιήστε την καταμέτρηση των αξεσουάρ και συσκευών, συμπληρώνεται και σφραγίζεται το σχετικό έντυπο.(επισυνάπτεται)
-   Αποστέλλετε μέχρι την 27.04.2024 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το παραπάνω συμπληρωμένο έντυπο, μαζί με μία φωτογραφία που αποτυπώνει τον κάδο ανακύκλωσης γεμάτο, μαζί με μέλη του Συστήματος.
 
Στόχος του προγράμματος είναι να συλλέξουμε όσες περισσότερες συσκευές και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας μπορούμε, με σκοπό την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα.
 
Θυμίζουμε ότι από το 2008 μέχρι σήμερα, οι Έλληνες Πρόσκοποι έχουν ανακυκλώσει περισσότερες από 95.000 συσκευές κινητών και αξεσουάρ μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης, αριθμός ρεκόρ για αντίστοιχα προγράμματα. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και να το μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα: https://youtu.be/n2PeInHWBp0
 
Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sep.org.gr/vodafone ή επικοινωνήστε με τον Βοηθό Γενικό Έφορο Γ.Ε./Σ.Ε.Π. Κωνσταντίνο Εφραιμίδη (6945290509ή [email protected]).
 
Καλούμε λοιπόν και φέτος όλα τα Προσκοπικά Συστήματα να συνεχίσουμε να κάνουμε τον Νόμο μας πράξη, συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις μας σε έναν κοινό στόχο: την προστασία της φύσης!






Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 34_2024.pdf
ΑΝ.34_VF_ΚΑΡΤΕΛΑ_2024.jpg