Νέο υλικό προβολής του Σ.Ε.Π.

Γενική Εφορεία
Date Issues: 27/09/2017
Nb: 101 / 2017


Εφορεία Γενικής Εφορείας:


Το Σώμα ΕλλήνωνΠροσκόπων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι, στο πλαίσιο τηςπροσπάθειας για μεγιστοποίηση της εξωστρέφειας καθώς και ορθής προβολής καιεπικοινωνίας της εικόνας μας στην κοινωνία, ανανέωσε το επικοινωνιακό υλικό:φυλλάδιο Α5, αφίσα, δημιουργικά για social media posts. Τα δύο πρώτα παρέχουνκαι qr code το οποίο οδηγεί στον χάρτη Συστημάτων.

Η Εφορεία ΔημοσιώνΣχέσεων Γ.Ε. διατήρησε μεν την κεντρική ιδέα αλλά, μετά από αξιολόγηση και σεσυνεργασία με ειδικούς συνεργάτες από τον χώρο της επικοινωνίας και τουμάρκετινγκ, ανανέωσε τις φωτογραφίες και τα κείμενα που περιγράφουν τουςΚλάδους και πρόσθεσε νέο κείμενο για τα οφέλη που αποκομίζει κάθε παιδί / νέοςαπό την ενασχόλησή του με τον Προσκοπισμό.

Τα εικαστικά εκτύπωσηςεπισυνάπτονται σε ανοιχτά επεξεργάσιμα αρχεία. Όσα Προσκοπικά Κλιμάκια θέλουννα κάνουν χρήση του υλικού προβολής μπορούν:

-      νατο κατεβάσουν (σε καλή ανάλυση για εκτύπωση) προσθέτοντας τα στοιχείαεπικοινωνίας τους και να το τυπώσουν σε δικό τους προμηθευτή ή / και

-      ναεπικοινωνήσουν με την Κεντρική Διοίκηση (Μαρία Μπενά, τηλ. 210-7290097, email:mbena@sep.org.gr) και να ζητήσουνσυγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων (το φυλλάδιο διατίθεται στην συμβολική τιμή των0,05€/τεμ. και η αφίσα 0,10€/τεμ.) ή

-      ναεπικοινωνήσουν με την Εφορεία Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε. (pr@sep.org.gr)ζητώντας να τους φτιάξει το δημιουργικό με τα στοιχεία που επιθυμούν, εάν δενείναι εφικτό να το κάνουν τα ίδια.


Τα ΠροσκοπικάΣυστήματα που ιδρύθηκαν τη χρονιά 2016-2017 θα παραλάβουν από την ΚεντρικήΔιοίκηση του Σ.Ε.Π. δωρεάν 200 φυλλάδια και 5 αφίσες για την προώθηση καιπροβολή της Προσκοπικής Κίνησης στην περιοχή τους.

Ενώνουμε όλοι μαζί τιςδυνάμεις μας με στόχο έναν καλύτερο Προσκοπισμό, για περισσότερους νέους στηνπατρίδα μας!

 

 


Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 101_2017.pdf
ΑΝ.101_3_social_media.png
ΑΝ.101_1_Flyer_A5 (1).pdf
ΑΝ.101_2_Poster_A3.pdf