Καμπάνια Προβολής Σ.Ε.Π. 2023

Γενική Εφορεία
Date Issues: 07/09/2023
Nb: 72 / 2023


Εφορεία Γενικής Εφορείας:

Σύμφωνα με το τριετές Σχέδιο Ανάπτυξης του Σ.Ε.Π. και με βάση στοιχεία που αντλήθηκαν από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, το Σ.Ε.Π. ξεκινά καμπάνια που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις και στις ανάγκες και τις προσδοκίες των νέων του σήμερα. Η καμπάνια εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειας του Σ.Ε.Π. και πραγματοποιείται με χρηματοδότηση του προγράμματος ΜοP. 
Η καμπάνια θα προβληθεί στοχευμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Youtube), σε ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας και στα ηλεκτρονικά μέσα εφημερίδων μεγάλης επισκεψιμότητας.
Η καμπάνια ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου. 
Όσες Περιφερειακές Εφορείες προγραμματίσουν δράσεις προβολής / εξωστρέφειας κατά τη χρονική περίοδο της καμπάνιας, παρακαλούνται να ενημερώσουν την Κεντρική Διοίκηση, ώστε να ενισχυθεί η προβολή τους με στόχευση τοποθεσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Ελίνα Γαλιώτου ([email protected]), το αργότερο μία εβδομάδα πριν από την πραγματοποίηση της δράσης. 
Το υλικό προβολής παρέχεται προς χρήση σε όλα τα Κλιμάκια και παροτρύνουμε όλους να το χρησιμοποιήσουν με σκοπό την κοινή και ενιαία εικόνα προς την κοινωνία. Για διευκρινίσεις και περαιτέρω υποστήριξη, μπορείτε να απευθύνεστε στην Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Γ.Ε, Βίκυ Χρυσίνη [email protected], Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Ελίνα Γαλιώτου – 2169007246 ή [email protected]

Φιλία, Υπευθυνότητα, Αξίες, Εφόδια, Ανήσυχο πνεύμα, Πάθος, Λαχτάρα για ζωή!

Attachements

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 72_2023-1.pdf