75η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους – Παράταση υποβολής δηλώσεων συμμετοχής

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 20/06/2024
A/A: 56 / 2024

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Εκπαίδευσης

Αγαπητοί µου Πτυχιούχοι, 

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 7/24.01.2024 ανακοίνωσης, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τις δηλώσεις συμμετοχής σας, στην 75η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους. Ο μέχρι στιγμής αριθμός συμμετεχόντων έχει φτάσει τις προβλέψεις μας (πλέον τριψήφιος) και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, τείνοντας πλέον να τις ξεπεράσει.

Επειδή λαμβάνουμε μηνύματα από Πτυχιούχους και Συνοδούς τους, που για διάφορους λόγους δεν έχουν προλάβει να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής, παρατείνεται η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, έως και την Κυριακή 30.06.2024 (τελική ημερομηνία κατά την οποία πρέπει να ολοκληρώσουμε τις κρατήσεις στο Gilwell Park και να κλείσει η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής). Όσα Ενήλικα Στελέχη βρίσκονται στο στάδιο συγγραφής της Μελέτης τους, στα πλαίσια της Εκπαίδευσης Διακριτικού Δάσους, θα λάβουν σχετική ενημέρωση από τους Σύμβουλους Εκπαιδευτές τους και τον Αρχηγό της εκπαίδευσης που συμμετέχουν.

Παρακαλούμε πολύ όλους, προκειμένου η συγκεκριμένη δράση να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να υποβάλλετε τη δήλωση συμμετοχής σας έως την προαναφερόμενη καταληκτική ημερομηνία. Για όσα Ενήλικα Στελέχη, ιδιαίτερες συνθήκες δεν τους επιτρέπουν να λάβουν την τελική τους απόφαση, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε., μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: training@sep.org.gr.

Ευχαριστούμε ξανά όσους δήλωσαν τη συμμετοχή τους και περιμένουμε και όλους όσους βρίσκονται στη διαδικασία να την υποβάλλουν. Η 75η Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους, στον τόπο που ξεκίνησε η Εκπαίδευση Διακριτικού Δάσους, θα αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία του Σ.Ε.Π. και αξίζει για όλους μας να είμαστε εκεί!

Καλή μας αντάμωση!




Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 114 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 56_2024.pdf