Συνεργάτες για την εικονογράφηση του "Θησαυρού"

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 25/10/2023
A/A: 94 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Ο «Θησαυρός» είναι μία ολοκληρωμένη βάση δεδομένων για το Προσκοπικό Πρόγραμμα, η οποία εδώ και 5 μήνες λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία στην ηλεκτρονική διεύθυνση scout-treasure.gr. Η βάση είναι οργανωμένη σε συλλογές, διαθέτει μηχανή αναζήτησης και δυνατότητα για κείμενο, εικόνες, βίντεο και αρχεία για κάθε υλικό και αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα και ένα εξαιρετικό υποστηρικτικό εργαλείο για κάθε Ενήλικο Στέλεχος.

Η Γενική Εφορεία σκοπεύει να προβεί σε εμπλουτισμό του "Θησαυρού" και για το σκοπό αυτό καλεί τα Μέλη μας τα οποία έχουν τις γνώσεις ή και την επαγγελματική εμπειρία να αναλάβουν μέρος της εικονογράφησης, τόσο για ήδη υπάρχουσες συλλογές όσο και για νέες οι οποίες θα προστεθούν, να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected], μέχρι και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το έργο από τον Έφορο Τεκμηρίωσης Προσκοπικού Προγράμματος Γ.Ε. κ. Παναγιώτη Βλάχο.





Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_94_2023.pdf