Επιβράβευση Αύξησης και Διατήρησης της Δύναμης Προσκοπικών Συστημάτων και Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων για το έτος 2022 – Παράταση ημερομηνίας αποστολής προπαραγγελιών

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 06/06/2023
A/A: 54 / 2023

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Γενικός Έφορος

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης Γ.Ε. 97/2022 και προκειμένου να διευκολυνθούν τα Προσκοπικά Συστήματα και οι Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων, που επέλεξαν την επιβράβευση με δωροεπιταγή του Προσκοπικού Πρατηρίου, για την αγορά υλικών και ειδών απαραίτητων για το Σύστημα (πλην της Προσκοπικής Στολής, των συμπληρωματικών ειδών της, σημάτων και διακριτικών), παρατείνεται η ημερομηνία εξαργύρωσης της δωροεπιταγής μέχρι την 30 Ιουνίου 2023. .
Η σχετική παραγγελία μπορεί να γίνει και μέσω του e-shop, με την ένδειξη ότι αφορά την Επιβράβευση Αύξησης και Διατήρησης της Δύναμης Προσκοπικών Συστημάτων και Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων για το έτος 2022. 

Για διαχειριστικούς λόγους, με το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δεν θα είναι δυνατή η εξαργύρωση της δωροεπιταγής.


Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 113 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΣΜΟΙ

Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 54_2023.pdf