Σεμινάριο Επιθεωρητών Αξιοπλοΐας

Γενική Εφορεία
Ημ/νια Έκδοσης: 03/03/2022
A/A: 27 / 2022

Ανακοίνωση
Εφορεία Γενικής Εφορείας: Εφορεία Εκπαίδευσης

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την τελευταία προσθήκη στο Κανονισμό Ασφάλειας και Διοικητικών Θεμάτων Προσκοπικών Δράσεων (Άρθρο 8.2) ανακοινώνεται η πραγματοποίηση Σεμιναρίου Επιθεωρητών Αξιοπλοΐας.

Ειδικότερα, το 3ο Σεμινάριο Επιθεωρητών Αξιοπλοΐας θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 (11.00’ – 16.00’), στο Διεθνές Ναυτοπροσκοπικό & Ναυταθλητικό Κέντρο Δέλτα Φαλήρου. Υπεύθυνος του σεμιναρίου έχει οριστεί ο Ναυπηγός – Μηχανικός κ. Δημήτριος Θηραίος (ειδικός συνεργάτης της Εφορείας Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε.).

Τo Σεμινάριο καλούνται να παρακολουθήσουν οι Έφοροι Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων των Περιφερειακών Εφορειών που έχουν απογραφεί για το έτος 2021 – 2022 και έχουν ενεργή Εντολή Διοίκησης.

Επιπλέον, κάθε Περιφερειακός Έφορος μπορεί να προτείνει να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο και Πτυχιούχοι Κυβερνήτες Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους, που είναι κάτοχοι του πτυχίου τουλάχιστον επί πενταετία και έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία/τριβή ειδικά σε θέματα συντήρησης, αξιοπλοΐας και χρήσης Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους (συστήνεται η επιλογή των προτεινόμενων Κυβερνητών να γίνει, εκτός των ανωτέρω κριτηρίων αντιπροσωπευτικά και με το κριτήριο εμπειρίας σε διαφορετικό τύπο Ναυτοπροσκοπικού Σκάφους).

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνά τον αριθμό των 30 ατόμων.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι μέσω των Αρχηγών Συστημάτων τους ή των Εφόρων Εκπαίδευσης Π.Ε. θα πρέπει να υποβάλλουν έγκαιρα αίτηση συμμετοχής στην Εκπαιδευτική Ενότητα ‘’Ν3. Σεμινάριο Επιθεωρητών Αξιοπλοΐας Ναυτοπροσκοπικών Λέμβων’’ μέσω του προγράμματος της εκπαίδευσης που βρίσκεται στην σελίδα  http://www.e-sep.eu. και στον σύνδεσμο που αναγράφει Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΣΕΠ. Η αίτηση Συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι Βαθμοφόροι έχοντας τον κωδικό RF καταβάλλουν το ποσό της συμμετοχής στην εκπαιδευτική ενότητα, είτε με web-banking (από το πεδίο "Πληρωμές" της τράπεζας ALPHA BANK) είτε με φυσική παρουσία στην Τράπεζα.

Η οικονομική συμμετοχή κατ’ άτομο ορίζεται στο ποσόν των είκοσι Ευρώ (€ 20,00) και σε αυτή περιλαμβάνονται:
Coffee break και
Σφραγίδα αυτομελανούμενη.

Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης που είναι οικονομικά τακτοποιημένη.

Οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στο «Μητρώο Επιθεωρητών-Κυβερνητών Σ.Ε.Π.» και θα παραλάβουν το σχετικό «Πιστοποιητικό Επιθεωρητή».

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλώ να απευθύνεστε στην Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων Γ.Ε. ([email protected]).



Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 112 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
4 ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
14 ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ


Επισυνάψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27_2022.pdf