Γιορτή εργαζομένων Σ.Ε.Π.

Αρθρογραφος: Ομάδα Σύνταξης
Ημ/νια Έκδοσης: 21/12/2017
Κατηγορίες: Προσκοπική Ζωή


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η γιορτή των εργαζομένων του Σ.Ε.Π. πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο Προσκοπικό Κέντρο ΠΥ.ΒΑ.


Όλοι οι εργαζόμενοι του Σ.Ε.Π. με τις οικογένειές τους αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθησαν στον πολύ όμορφα διακοσμημένο Λόφο Σχολών για να απολαύσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών αλλά και τα εδέσματα που με πολύ μεράκι και φροντίδα είχε ετοιμάσει ο ομάδα ενηλίκων εθελοντών του ΠΥ.ΒΑ.


Θερμά συγχαρητήρια στους σεφ τόσο για τη γευστική απόλαυση που μας προσέφεραν όσο και για την πολύ όμορφη και πρωτότυπη παρουσίαση των πιάτων που είχαν ετοιμάσει.


Την όμορφη αυτή βραδυά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ι. Κανέτης, ο Γενικός Έφορος Χ. Μητρομάρας, ο Γενικός Γραμματέας Κ. Μπάζας, ο Οικονομικός Σύμβουλος Κ. Πατινιωτάκης, ο Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Κ. Εφραιμίδης και ο Ζ. Αντωνιάδης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Γενικός Έφορος και ο Γενικός Γραμματέας απήυθυναν σύντομους χαιρετισμούς και παρέδωσαν σε κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους του Σ.Ε.Π.